Δημοσιεύθηκε την

Εβδομάδα μικρών βιβλιοπωλείων

H τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι αφιερωμένη στα μικρά βιβλιοπωλεία που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ενώνονται και γιορτάζουν την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων με πολλές εκδηλώσεις και μια ξεχωριστή θεματική! 📚🎉

❗ Η θεματική: Το ΣΥΝ!
Η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων είναι μια δράση που βασίζεται στην ιδέα της σύνδεσης πολλών μικρών βιβλιοπωλείων για έναν κοινό σκοπό: την προώθηση της ανάγνωσης στις τοπικές μας κοινότητες. Έτσι, φέτος τα μικρά βιβλιοπωλεία θα αναδείξουν μέσα από τις εκδηλώσεις τους τη δύναμη της συνεργασίας και της συμμετοχής, την αξία της συνάντησης, της συνύπαρξη, της συλλογικότητας και πολλά ακόμη!

🚀 Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων για παιδιά!
Οι μικροί αναγνώστες και οι μικρές αναγνώστριες θα ανακαλύψουν “τη δύναμη του ΣΥΝ” μέσα από ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσική και αφηγήσεις παραμυθιών!

🧑‍🤝‍🧑 Βιβλιοπώλης & Βιβλιοπώλισσα για μια μέρα!
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος αγαπημένοι άνθρωποι του βιβλίου γίνονται “Βιβλιοπώλες & Βιβλιοπώλισσες για μια μέρα” στα μικρά βιβλιοπωλεία! Συναντούν βιβλιόφιλους και βιβλιόφιλες, προτείνουν αγαπημένα βιβλία και υπογράφουν τα δικά τους!

📍 Τα 121 βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν:
https://littlebookstoresweek.gr/χάρτης-μικρών-βιβλιοπωλείων/

🏠 Περισσότερα:
https://littlebookstoresweek.gr/

Ραντεβού στα μικρά!
#littlebookstoresweek
#littlebookstores