Προσφορά!

ΣΗΜΑΤΑ ΗΡΕΜΙΑΣ – ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Original price was: 16,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 14,40 €.

Η Τούριντ Ρούγκας είναι Νορβηγίδα εκπαιδεύτρια και συγγραφέας βιβλίων, η οποία μελέτησε τη φυσική συμπεριφορά των σκύλων και δημιούργησε ένα ρεύμα εκπαίδευσης που ακολουθεί το ηθόγραμμα του σκύλου και έχει ως γνώμονα την ηθική αντιμετώπιση και το σεβασμό.

Μετά από αρκετή παρατήρηση και μελέτη καθιέρωσε τον όρο “σήματα ηρεμίας” για να περιγράψει τη γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν οι σκύλοι για να εκφραστούν και να αποφύγουν τις διαμάχες με άλλους σκύλους, άλλα ζώα και με μας.

Το πρώτο βιβλίο της πάνω στα σήματα ηρεμίας έγινε μπεστ σέλερ και τώρα κυκλοφορεί η ανανεωμένη επετειακή έκδοση του βιβλίου που περιλαμβάνει επιπλέον παρατηρήσεις και συμβουλές από την Τούριντ.

– Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα όχι μόνο το δικό σας σκύλο, αλλά και όλους τους σκύλους που θα συναντάτε στην πορεία.
– Περιέχει πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι αγαπούν τους σκύλους και θέλουν να τους συμπεριφέρονται με σεβασμό.
– Κατανοώντας καλύτερα τη γλώσσα τους θα μπορείτε να αντιληφθείτε πότε ένας σκύλος είναι στρεσαρισμένος ή αισθάνεται άβολα με μια κατάσταση και θα μπορείτε να ανταποκριθείτε κατάλληλα εγκαίρως.
– Θα μάθετε πως θα μπορέσετε να χτίσετε όμορφες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους ώστε να μπορείτε να συμβιώνετε αρμονικά.

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Κωδικός προϊόντος: 9786188670303 Κατηγορία:

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0,8 kg
Προμηθευτής

Εκδόσεις

Συγγραφέας

Μετάφραση

Έτος

Έκπτωση Προμηθευτή