2020

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

Περιπλανώμενος Ιουδαίος, άτακτο αγόρι παρασημοφορημένο με τον Σταυρό της Λορραίνης, αντιστασιακός, γενικός πρόξενος της Γαλλίας στο Λος Άντζελες, σαλτιμπάγκος και τυχοδιώκτης, προφήτης του Χόλιγουντ αλλά και εικονοκλάστης υπέρμαχος του Ντε Γκωλ, ο Ρομαίν Γκαρύ έζησε μια ζωή που υπόσχεται την πιο συναρπαστική αυτοβιογραφία. Αλλά το βιβλίο του δεν είναι απλώς η αποτύπωση της αξεδίψαστης αναζήτησης του συγγραφέα ολοένα μεγαλύτερων προκλήσεων. Είναι κυρίως ένα δοξαστικό στη μητρική αγάπη και στη διαπλαστική της δύναμη.

21,99 €

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΚΙΑ ΤΟΥ ...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ!

Ο Οδυσσέας φτιάχνει μια φώκια στην άμμο τόσο όμορφη σαν αληθινή!
Στη φαντασία του, η φώκια ζωντανεύει και οι δυο τους γίνονται φίλοι.
Και τότε κάτι πραγματικά μαγικό συμβαίνει!
Μια ιστορία για τη δύναμη της φαντασίας, τη συγκίνηση της περιπέτειας και την ικανότητά μας ν' ανακαλύπτουμε και να δημιουργούμε το θαύμα γύρω μας. 

9,99 €

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Το βιβλίο είναι μια ακόμα μετάφραση από τον Αμερικανικό εκδοτικό οίκο pmpress, τον οποίο  εκπροσωπουν στην ελληνική γλώσσα οι εκδόσεις μας

20,00 €

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΖΟΓΡΑΦΩΝ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ανέκδοτα  αστυνομικά διηγήματα των σημαντικότερων ελλήνων πεζογράφων.

16,99 €

COVID Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

(…) Η ανάγκη για την συγγραφή αυτού του βιβλίου γεννήθηκε από όλα αυτά που δυστυχώς συνέβησαν και βιώσαμε όλοι. Επίσης από τη πικρία και τον θυμό που ένοιωσα όταν διεπίστωσα τον καιροσκοπισμό των τόσων «Ειδικών» χωρίς να έχουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση, τώρα φοβούνται ότι θα έχουμε προσεχώς την επιστροφή ενός ολέθριου καταστροφικού κύματος του covid-19.

15,00 €

Σελίδες